Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Winners for SWEET moments Contest


Wahhh... anak ibu menang lagi.. tp bukan untuk tempat pertama.. just ke-3.. melepas untuk ibu free photoshoot with lensaMama.. adui sayangnya.. tp x pe.. coz kali ni lensaMama ada bagi voucher untuk pemenenang ke 2 & 3. So Ibu nak gunakan voucher tu untuk photoshoot session. Tarikh & masa tu x tau lagi.... Dina pun skrg dah x mcm dulu, suka bergambar.. Bad mood... kesihatan dia pun asyik terganggu je.. so kita tunggu masa yg sesuai untuk sesi photoshoot tu..

kalau nak tengok pemenang2 yg lain sila
3RD PLACE WINNER
Prize : lensaMama's voucher* worth RM50

6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

congrat2....damia firdina memang sweet dalam gambar ni...

p/s: kan dah kata cam ader jodoh jer...dalam contest ni ayunie dapat 2nd winner...nanti nak pi photoshoot pi sama2 yer...btw you duduk mana yer..

firahadifa said...

tahniah menang... huhu .. serious mmg ade jodoh je dgn mommy damia .. nama anak pon same kan ??

Zalia Firdina said...

Iyerlah Mommy Damia.. memang ada jodoh antara kita... Sib baik antara kita x de anak lelaki yer.. kalau x dh berbesan kiter ye..hu..hu..

Zalia Firdina said...

Saya tinggal kt Putrajaya.. P14. Awk?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

firahadifa - tu lah kebetulan nama anak pun sama...ader DAMIA..

zalia firdina- b4 tu nak panggil awak apa yer? panggil saya ayu jer...ah ah..nasib tak der baby boy...kalau tak awal2 dah chop jadi menantu...

saya duduk kat JB...huhuhu...lambat lagi lah ni leh jumpa...


firahadifa & zalia firdina...saya betul2 kagum ngan awak berdua...walaupun dah punyai anak, tapi uols still maintain...leh jadi model lg ni...bertuah saya dapat kenal ngan uols...

Zalia Firdina said...

Cll me Zalia, Jauhnya... suatu masa nanti pasti bertemu juga kita.. cuma lum masanya lagi...

still maintain? hee.hee
Zalia sebenarnya dah semakin susut ni... Sebelum kahwin berisi skit badan ni arrr.. sedaplah mata memandang..
tp skrg... may b lasak sgt kot..

Post a Comment