Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

WINNERS : Cutest Smile Baby Contest


Wahhhh... Menang lagi anak ibu ni... rezeki ibu untuk awal tahun ni kot... Syukur ke atas-Nya..., terima kasih untuk penganjur & penaja "Cutest Smile Baby Contest" siapa2 yg nak tengok pemenang2 yg lain sila klik di SINI
And the winners are...
1st prize
Proud mummy: Zalia Firdina (Baby No.88)
Baby's name: Damia Firdina Abdullah Faisal (Girl)
Baby's age: 1 year 4 months

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

omedeto dina! dina mmg comei bangettt...ada lesung pipit la..cute!

p/s: awak..eli tgk gambar awk kt paper ape ntah..model tudung fareeda..pic tu mmg awk pkai tudung fareeda ek?nk join jgk tp mls nk beli tudung fareeda hehhehe..mhl tak?ke ariani lg mhl?

Zalia Firdina said...

ada yg murah... tp kalau yg mahal lagi selesa bila dipakai.. tudung Ariani tu zalia lum mencuba lagi..betul ker nak join ni... Jom lah Eli sebelum terlambat.. kita sama2 join ye..

Post a Comment