Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Hannah Talent : Ingin Menjadi Model?


Anda Ingin Menjadi Model?
Ingin Photoshot Terbaik?
Beraksi Di Depan Lensa Camera Professional?
Ingin Di kenali Ramai?
Mendapat Tawaran Syarikat Iklan Seperti TV3?



kini anda tidak perlu bersusah payah, mimpi anda mampu mengubah segalanya dengan sekeping gambar berserta bakat yang terserlah...jom ikuti saya...


Fakta:


1.Ramai remaja tertipu oleh syrikat model sambilan sejak akhir-akhir ini.
2.Majoriti remaja @ artis sambilan terpaksa mengeluarkan modal beribu-ribu ringgit
3.Hanya sebahagian saja bernasib baik bertemu dengan syarikat yang dipercayai..itulah HannahTalent mampu membuat mimpi anda menjadi realiti..


Sekapur sireh mengenai HANNAH TALENT

klik image ini utk detail..
Ditubuhkan pada tahun 2008 dan merupakan syarikat 100% dari malaysai, Mengenai HANNAH TALEN, company ini mencari model- model yang berbakat dari malaysia untuk di ketengahkan dalam industri pengiklan dan model. Disamping itu juga, company ini mampu mengubah fantasi seseorang yang bercita-cita tinggi dalam dunia model ini kepada realiti. Dengan kata lain, ia membuka peluang kepada orang ramai tidak khusus kepada yang berketinggian saja, tetapi pelbagai aspek lain termasuk gimik, rendah serta menarik sememangnya berpontensi besar. Sehubungan itu, saya dengan ini menyeru kepada anda diluar sana bersama-sama turut serta memeriahkan contest yang di anjurkan oleh HANNAH TALENT ini, Rebut lah peluang yang ada sebelum terlambat. JOM!!!!!!!!!!...



saya mengetahui contest ini dari blog ELIZAKRU sbb sy pernah join contest dia.



Syarat-syarat penyertaan :
1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent di blog dan juga facebook.
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

Hadiah:
Kepada sesiapa yang mempunyai gambar yang jelas dan aksi yang cantik dan menarik,penerangan sendiri mengenai hannah talent yang mantap serta mempunyai referral yang ramai mengikuti contest ini dari blog anda,akan dijemput ke sesi photoshoot PERCUMA bersama HANNAH TALENT.Anda berpeluang dihias dan dimakeupkan oleh makeup artist,portfolio dengan 3 persalinan berbeza dan gambar-gambar eksklusif semuanya adalah hak milik anda

18 comments:

Hannah Talent said...

OK..GOOD EXPLANATION!

Zalia Firdina said...

thanks..

Anonymous said...

Cantik.... Ayu... Memang patut jadi model :D

E.L.I.Z.A said...

awak memang cantik la! ruginya awak x dtg..tingin nk jumpa awak tau..hurmm muka awak mcm aliah lee la..ex-wife aziz m.osman tu..

firahadifa said...

kite tak pi... ade appoiment lain ... :( u pi ker??

BabyFea said...

alahai cantiknyer... awak ni pakai apa pun cantik.. kalo masuk contest gerenti top5... kalo saya awal2 tersingkir dah... ekekek..

Zalia Firdina said...

BabyFea: Awk pun x kurangnya.. Cantik juge.. try make up..fuh meletop punya... malah lebih cantik kot...bergantung pada rezeki & nasib yang baik..yg penting jgn putus asa tuk masuk contest..

Biz Consulting and Sales KT0280778-V said...

Saya Encik Khairul, pemudah cara antara model dengan agensi model. Saya berbesar hati ingin menjemput anda join dan berbual dengan ramai Agensi Model di http://xat.com/Heypy . Di sana, anda boleh chatting dan menanyakan pelbagai soalan kepada ramai agensi model. Jumpa anda di sana!. Terima kasih.

Misz Luxa said...

sangat cantikk...

utlimatebot said...

senang menang ni :)

qalisha darwish (K.I.A.S) said...

Interesting. . .

Syahrul Amri said...

saya mencari lelaki yg berbadan besar (100 kg keatas)utk berlakon..
contact 0172301737 @ 0123901737 (mastura)
urgent!
tq

Anonymous said...

sy sangat berminat nak jadi model muslimah..bole email sy tak?? gilmoregal_84@yahoo.com
tinggi 171cm
berat 54kg

Anonymous said...

Salam sy berminat untuk jadikan ank sy model kanak2..blm pm sy mcm mn caranye?

Anonymous said...

Mcm mn nk ank sy jd model? Blh pm sy kat amadayana_84@yahoo.com.my

why said...

alaaaa, tak de bloggg . susah laaa mcm nieee :(

nad lyana said...

ada x lagi peluang untuk jd model

Anonymous said...

asslm ada lagi ke ni???

Post a Comment