Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Pemenang-Pemenang Cutest Baby 2009 Contest by Mama_Aqish


Agak lama jugak ibu menanti result dari MAMA_AQISH ni.. blh dikatakan hari2 ibu bukak blog MAMA_AQISH sehingga mata ibu pun dah naik juling coz ada yg menjerling2 ibu takut ibu ni x buat kerja... letih duk nyorok dari mereka2 ni.. last2 ibu pun dah malas nak bukak... so layan jer contest baru untuk ibu join.. tp hari ni buat Mood Ibu kembali..la..laa..laa.laa.laa.. Anak Ibu DAMIA FIRDINA merebut tempat ke-2 Cutest Baby 2009 by MAMA_AQISH... Terima MAMA_AQISH akhirnya penantian ibu membuahkan hasil... x sia2 ibu duk nyorok dari mereka2 yg busy body ni....tp hadiahnya ibu lum tau agi.. nanti bila dh sampai ibu upload yer....

Berikut senarai penuh bagi pemenang CUTEST BABY 2009 CONTEST by Mama_Aqish
Pertama
Kedua

Ketiga

6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam perkenalan....

mula2 saya kenal awak melalui pemenang lady in red giveaway tu....saya menang categori sweet...pas tu tgk awak ader lagi dalam top 20 hannah talent tu..anak2 saya pun masuk top 20 gak...
so nampaknya jodoh nak kita berkenal2-kenalan kot...ekekekek..pandai2 jer buat tafsiran...

btw congrat untuk kemenangan damia firdina...dia memang layak utk menang...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

i folow u...

Zalia Firdina said...

THANKS.. MAY B ADA JODOH.. BANYAK SGT PERSAMAAN NI TERMASUK X DPT HADIRI SESI FREE PHOTOSOOT TU BY HANNAH TALENT

firahadifa said...

owh...... baby u menang....... Congrates!!! dia mmg chumel!!

E.L.I.Z.A said...

ya ampun! comei banget adik! mmg ikut genetik ibu ni..omedeto ☺

TWEETY BERT said...

sukeeeee nyer tgk dyna ni... alahaiii gerammm.. hehe soriii hehe sy suka tgk budak kecik...

dh besar nti mst lawa cam maknyer jugak nih...

sy dah folo blog ni.. teringin nk tgk prkmbangan dyna..

Post a Comment