Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY




Damia Firdina Abdullah Faisal

1 Tahun 4 Bulan
Tarikh Lahir 20.08.2008
http://rifqizuhairi.blogspot.com/2009/11/serius-baby-2009-giveaway.html


Syarat2 adalah seperti berikut...
Be my follower and add my blog kat korangnye list....Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…Buat entry tajuk macam entry yang Rifqi Zuhairi buat..Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...Make sure ur entry link back to mine..Tarikh tutup penyertaan before 31st December 2009Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
HADIAH??
Suprise la...klu bgtau x syok la...
Sudi2 la join k....

2 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Dah jengah dah..tenkiu...merahnya liptik dia..hehehe..

Zalia Firdina said...

gambar ni masa dia demam.. tu yg merah menyala bibirnya

Post a Comment