Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Pencarian Model Keluarga


Jom2 contest lagi... hanya tinggal beberapa hari lagi untuk kita semua join... so jgn berlengah lagi.. bersama2lah ibu join contest ni, haaa..haa pasti nampak bahagiakan.. inilah di nama keluarga bahagia

Siapa yang berminat nak jadi model keluarga?



Areanya di sekitar Putrajaya..kalau berminat mcm ni caranya


1. Jadilah follower blog hamba ini dan masukkan dalam bloglist tuan hamba

2. Uploadkan banner di atas di sidebar tuan hamba dengan link http://naman0807.blogspot.com/2009/11/pencarian-model-berkeluarga-till-10.html


3. Buat satu entri dan upload gambar tuan hamba sekeluarga yang paling menarik
keluarga di sini bermaksud

a) suami,isteri dan anak-anak
b) suami dan isteri


*keutamaan kepada yang dah ada anak-anak

(yg just ada anak je x blh ker.... kena ada anak-anak ker.. kurang pasti..yg pasti join dulu)


4. Tinggalkan link entri tuan hamba di sini..Ok???
sekurang-kurangnya tiga keluarga diperlukan..mungkin lebih lagi..


Photoshoot maybe di pertengahan Disember atau di penghujungnya..tengok kelapangan model(wow) dan photographers..Tarikh -tarikh yang mungkin12 Dis atau19 Dis atau20 Dis

Tarikh tutup 10 disember 2009


Photographers (kemungkinan) antaranya:


1. http://die-art8.blogspot.com/ dan membernya
Sila klik untuk ke blog beliau




3. Duwey (sahabat tuan rumah di UKM dulu..hehe..skrg dia dah ganti tempat si Duwey jadi Operation & Marketing Manager Nescafe Kiosks UKM)


dan mungkin ada beberapa orang lagi..hu..hu..hu

1 comments:

n@m@n said...

salam..

tertinggal banner kt sidebar..then mmg xde bloglist yer?

Post a Comment