Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN


http://firahadifa.blogspot.com/2009/12/contest-gaya-tudung-menawan.html











Syarat2 penyertaan ;

1. Buat entry bertajuk CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN. Dalam entry tu jgn lupa link to entry contest nie ..


2. Upload Gamba gaya tudung yg menawan kalbu tu.. jenis shawl , scarf , or apa2 jenis pon tak pa. Janji tudung ... Kalau dapat cerita beli kat mana and cara pakai lagi best!.

P/S: design tudung masa tunang or kawen pon diterima...

3. Yg nie wajib . Jadi My follower , and linkkan my blog ke blog list anda ....

4. Kalau model yg peraga tu bukan tuan punya blog pon diterima( tapi kalau tuan punya blog lagi afdal.. kekeke), bole je letak gamba mak , kakak, adik , kawan , or isteri.. tapi jangan lupa gitau dia.. later terkezut plak dia nanti .. Letak nama model sekali yer.. nama glamer pon tak per..

5. Bole upload seberapa byk gamba yg anda suka ..

6. Jangan lupa pastekan banner contest kat side bar masing masing, logo kena la link kat entry contest nie..

7. Kalau da complete. tepekkan link contest di ruang comment

8 . Contest bermula pada 3rd December ~ 30th December 2009

9. Pemenang akan dipilih berdasarkan gaya tudung yg menarik , cantik dan kemas oleh juri2 professional . Bukan dari kalangan blogger.. nanti bias plaks!


Hadiahnya ,

1. Satu set lengkap product GOLDEN HORSE COSMETICS bernilai RM 218.00

( produk ni sesuai utk semua jenis kulit)


2. Rak dinding English Rose

3. Free Full Treatment Facial Di Kedai Golden Horse Cosmetics worth RM 120 .00



Hadiah untuk top 10 & Saguhati pon ade..

so.. Apa tunggu lagi.. meh la join contest nie...

4 comments:

larasephia said...

Subhanallah... indahnya wanita ciptaan Allah...
terpegun tgk kamu. cantik!!:o

merahjamboo said...

wowwiiee..canteknyaa kamu!!!;)

xoxo
pja

K~UN said...

terkejut!
muka kamu macam anak patung!series!

Zalia Firdina said...

nak patung... x lah.. may b kat gambar jer kot...

Post a Comment