Zalia Firdina

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

Bismillahir Rahmaanir Rahiim

MY FUNNIEST BABY CONTEST


Papa & adik dah tido, so inilah kesempatan ibu untuk godek2 komputer,selain duk layan facebook ibu jeling2 kat blog kwn2 lama ibu...nak tau apa citer diaorang, so ibu jumpa contest yang di anjurkan oleh UmiDAnisH ni (MY FUNNIEST BABY CONTEST), so jom kita semua terjah blog UmiDAnisH.... JANGAN TERLAMBAT.
MY FUNNIEST BABY CONTEST
Damia Firdina binti Abdullah Faisal
10 bulan (time gambar diambil)
Now 1 tahun 2 bulan


20 Oktober hingga 13 November 2009
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop - 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker
Sponsor dari Moms&babyshopApa yang menarik dalam blog sponser-sponser UmiDanish ni antaranya;

Babyumishop
menjual Cloth Diapers (CD) secara online. Disini macam-macam jenis/corak CD boleh didapati. Sungguh menarik dan tertarik dibuatnya. Disebabkan Ibu tak penah gunakan CD lagi, takdelah lagi pernah membeli kat sini. Tapi keinginan tu ada jugak bila tengok macam2 corak menarik yang ada kat sini. Lagipun ianya lebih menjimatkan dan terjamin kesihatannya (kulit).

IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre
Menawarkan pakaian wanita dan kanak-kanak yang terbaik untuk pemakaian selesa dan design dari butik dengan harga yang berpatutan juga penjagaan kesihatan melalui produk yang berkualiti tinggi.. (contoh kt sini boleh didapati produk dr ECPI). Koleksi-koleksi di sini juga sangat menarik.

Moms&babyshop :
Menjual secara online dua jenis produk, iaitu pertama produk kesihatan ‘Jus Matte 5’ untuk mereka yang inginkan bentuk badan yang cantik lagi menawan boleh lah mencuba produk ni.. dan satu produk lagi Cloth Diapers. CD di sini juga sangatla menarik, macam2 corak ada termasuk corak kartun, sungguh comel kalau si kecil pakai ni! Harus la pengguna2 CD singgah selalu kat sini, untuk yang tak guna CD pun harus juga view, mana tau boleh tertarik untuk menggunakan CD selepas ni. Kan..

Syarat Penyertaan:- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.

Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.
Selamat Bercontest..

0 comments:

Post a Comment